Human resource management from the same application | Sostenia
Blogul S

Human resource management from the same application

Find out how you can manage the HR department with Odoo
Angajații sunt resursa cea mai valoroasă a unei companii și, în realitate, sunt "motorul" care ajută compania să crească. Atunci când satisfacția angajaților este ridicată, impactul pozitiv asupra clienților și afacerii este simțit imediat.
Prin gestionarea eficientă a resurselor umane, puteți contribui la optimizarea proceselor și la o mai bună organizare. Aplicația Odoo pentru Gestionarea Resurselor Umane vă ajută să centralizați întreaga activitate HR, indiferent de numărul de angajați.


1. Coordonează întreaga activitate de HR cu o singură platformă

Fie că este vorba despre recrutare, evaluarea angajaților, gestionarea concediilor, cheltuielilor sau prezenței, puteți gestiona toate aceste aspecte în cadrul aceleiași aplicații. Cu Odoo, cel mai important beneficiu constă în capacitatea sa de a integra complet fluxul operațional și de a conecta toate departamentele companiei.


2. Dosarul angajaților în format digital

Puteți centraliza toate documentele și informațiile despre un angajat într-un singur loc. Acest lucru permite o organizare mai bună și acces rapid la documente de pe orice dispozitiv.

3. Gestionează ușor concediile

Printr-un proces rapid, puteți gestiona și urmări concediile, sărbătorile legale sau munca la distanță pentru întreaga echipă. Aplicația de resurse umane Odoo permite angajaților să introducă și să trimită cererile de concediu către managerii lor, care le pot aproba direct în sistem.

Angajații trimit cererea de concediu

Manageerii aprbă sau refuză cererea

O notificare este trimisă către angajat, iar calendarul său este actualizat automat

4. Managementul angajaților

Cu ajutorul Odoo HR poți urmări starea angajatului, poziția ocupată, contractele și programul de lucru.

5. Monitorizarea pontajelor

Managementul eficient al resurselor poate fi realizat prin măsurare. Atunci când aveți mai multe proiecte în desfășurare, este important să vă asigurați că resursele sunt alocate corespunzător.

Cum puteți face acest lucru din același loc?

Capacitatea de a conecta aplicațiile Odoo vă oferă control asupra resurselor. Aplicația Proiecte permite centralizarea proiectelor în întreaga companie, detaliind sarcini specifice, atribuind responsabilități și urmărind timpul de execuție. Prin integrarea cu Foi de Timp, obțineți o vedere cuprinzătoare asupra efortului fiecărui angajat în ceea ce privește proiectele, sarcinile și zilele lucrate.


6. Evaluarea angajaților și feedback

Cu Odoo, managerii de resurse umane pot configura rapid procesul de evaluare și calendarul pentru întreaga echipă. Folosind un chestionar personalizat, pot colecta cu ușurință feedback de la angajați și manageri, în timp ce automatizarea procesului le oferă mai mult timp pentru sarcini semnificative.

7. Sistem avansat de raportare

Rapoartele de resurse umane sunt un instrument necesar pentru optimizarea activităților, iar din Odoo aveți posibilitatea de a accesa datele în timp real și de oriunde.

Puteți genera rapoarte referitoare la recrutare, concedii, prezența la timp sau contracte.

Automatizează procesele de HR ca să ai mai mult timp pentru fericirea angajaților tăi!

Dă-ne mai multe detalii despre activitatea companiei tale ca să începem împreună Transformarea Digitală!

Share this post
Archive
Blogul S
Offer an impeccable customer experience with the conversational chatbot DRUID
Cookie settings