Odoo vine la București | Sostenia
Blogul S
Odoo vine la București
Hai să descoperi aplicația care își poate revoluționa afacerea

Sostenia, în calitate de Gold Partner și Sponsor, are plăcerea să vă invite la cel mai mare eveniment Odoo organizat în România.

Joi, 7 iulie, la Athenee Palace Hilton din București, aveți oportunitatea de a-i întâlni pe experții Odoo care vor prezenta ultima versiune a aplicației și vor demonstra cum vă puteți digitaliza întreg fluxul operațional cu o singură platformă software. 

Evenimentul se încheie cu o sesiune de networking, la un pahar de vin și o gustare, alături de profesioniști ai industriei IT și experți Odoo, oameni de afaceri și manageri. 

Locurile sunt limitate! Înscrie-te acum ca să descoperi aplicația care îți va revoluționa business-ul!

Odoo Roadshow Bucharest

Află cum îți poți digitaliza complet afacerea cu o singură aplicație!

Partajează

DESCOPERĂ SOLUȚIA PERFECTĂ PENTRU AFACEREA TA

Descoperă suita de aplicații integrate Odoo

Învață cum îți poți eficientiza procesele de business

Vezi cum Odoo te poate ajuta să-ți scalezi rapid afacerea


Echipa Sostenia va fi prezenta la eveniment pentru a prezenta cel mai recent studiu de caz, o noutate pentru implementările Odoo de până acum din România.

Vă vom arăta cum am facilitat pentru unul dintre clienții noștri, compania DNS Birotica, digitalizarea fluxului operațional prin implementarea aplicației Odoo și automatizarea proceselor repetitive prin implementarea a 3 roboți UiPath. 

Astfel, am reușit să reducem timpul de lucru, doar pe un singur proces, de la 1 oră la 1 minut, eliminând intervenția umană și erorile.

Vă așteptăm cu drag!

# Odoo
Blogul S
Sostenia devine Odoo Silver Partner