Solutii si aplicatii software | Sostenia

După 17 ani

și nenumărate proiecte de transformare digitală care vizează îmbunătățirea proceselor și creșterea performanței companiei, echipa Sostenia a dezvoltat o serie de aplicații software dedicate care pot fi oferite acum altor clienți interesați.

Cum ne propunem să colaborăm


Analiza aplicațiilor existente

Vă putem prezenta aplicațiile software dezvoltate până acum, modul lor de funcționare și rezultatele concrete obținute în proiectele implementate.


Evaluarea contribuției în compania Dvs

Verificăm în ce măsură aceste aplicații, cu mulți ani de dezvoltare și funcționare deja dovedite pe piață, se pot adapta la afacerea dvs. și cu ce impact.

TMS Sostenia

Este o aplicație pentru managementul activității de transport și oferă vizibilitate asupra comenzilor. Este concepută pentru a gestiona orice tip transport, fie că livrăm cu flota proprie, închiriată, prin curierat rapid sau de către agenții noștri.

Descoperă

DMS Sostenia

Este o aplicație de gestionare a documentelor. Există cu siguranță multe altele pe piață, dar aceasta conține o modalitate prin care fiecare procedură sau instrucțiune de lucru să fie disponibilă în timp real pentru cei care au nevoie de ea.

Descoperă

CRM Sostenia

Este o aplicație de gestionare a forței de vânzare. Concurează cu succes alte aplicații din piață și conține multe procese specifice unui departament de vânzări, testate și adoptate în fluxul nostru operațional. Rezultatele pe care le avem sunt dovada eficienței acestui CRM!

Descoperă