Digitalizarea proceselor de Resurse Umane cu Odoo | Sostenia
Blogul S
Digitalizarea proceselor de Resurse Umane cu Odoo
Află cum poți gestiona departamentul de HR cu aplicația software integrată Odoo

Angajații sunt cea mai valoroasă resursă a companiei și, în realitate, ei sunt ”motorul” care ajută compania să se dezvolte. Atunci când gradul de satisfacție al angajaților este ridicat, impactul pozitiv asupra clienților și business-ului se face simțit imediat. 

Cu un management eficient al resurselor umane, poți contribui la eficientizarea proceselor și o mai bună organizare. Aplicația Odoo pentru Managementul Resurselor Umane te ajută să centralizezi întreaga activitate de HR, indiferent de numărul de angajați.

1. Coordonează întreaga activitate de resurse umane, cu o singură aplicație

Fie că este vorba de angajări, recrutări, evaluarea angajaților, concedii, cheltuieli sau prezențe, le poți gestiona pe toate din aceeași aplicație. Cu Odoo, cel mai important beneficiu este acela că poate integra în totalitate fluxul operațional și conectează toate departamentele companiei. 


2. Dosarul angajatului în format digital

Poți centraliza toate documentele și informațiile despre un angajat, în același loc. Astfel, vei avea o mai bună organizare și acces rapid la documente de pe orice device. 

3. Gestionează simplu concediile

Printr-un proces rapid, poți gestiona și urmări concediile, zilele libere legale sau telemunca pentru întreaga echipă. Aplicația de resurse umane Odoo permite angajatului să introducă și să trimită cererea de concediu către manager, iar acesta o poate aproba direct din sistem.

Angajații trimit cererea de concediu

Managerii aprobă sau refuză cererea

O notificare este trimisă către angajat și calendarul este actualizat automat

4. Managementul contractelor de muncă

Ține evidența situației angajaților, a poziției ocupate, a contractelor sau a programului de lucru.

5. Monitorizarea timpului și a prezenței

Eficientizarea resurselor se poate face doar prin măsurare. Când ai mai multe proiecte în desfășurare, este important să te asiguri că resursele sunt alocate corespunzător. 

Cum poți face asta din același loc? 

Posibilitatea de conectare a aplicațiilor Odoo îți oferă controlul resurselor. Aplicația Proiecte permite centralizarea proiectelor din întreaga companie, detalierea sarcinilor specifice, alocarea responsabililor și evidența timpului de execuție. Prin conectarea cu Pontaje, avem o imagine completă a efortului fiecărui angajat pe proiecte, sarcini și zile.


6. Evaluarea angajaților și feedback

Cu ajutorul Odoo, managerii de resurse umane pot seta rapid procesul și calendarul de evaluare pentru întreaga echipă. Cu ajutorul unui chestionar personalizat, pot colecta ușor feedback de la angajați și manageri, iar automatizarea procesului le oferă mai mult timp pentru sarcinile care contează. 

7. Sistem avansat de raportare

Rapoartele de HR sunt un instrument necesar pentru eficientizarea activităților, iar din Odoo aveți posibilitatea de a accesa datele în timp real și de oriunde.

Puteți genera rapoartele referitoare recrutare, concedii, pontaje sau contracte.

Automatizează procesele de Resurse Umane ca să ai mai mult timp pentru fericirea angajaților!

Povestește-ne despre activitatea companiei tale, iar noi îți vom oferi soluții pentru digitalizarea proceselor. 

Partajează

Blogul S
Oferă o experiență impecabilă clienților tăi cu chatbot-ul conversațional DRUID