Află tot ce aduce nou versiunea Odoo 17 - funcționalități, îmbunătățiri, design | Sostenia
Blogul S

Află tot ce aduce nou versiunea Odoo 17 - funcționalități, îmbunătățiri, design

Așa cum ne-a obișnuit de la an la an, Odoo a lansat o nouă versiune a aplicației care vine cu noi funcționalități, îmbunătățiri pentru cele deja existente și, de data aceasta, ne surprinde și cu un design modern, complet diferit. 

Este un ERP care își propune să fie flexibil și să evolueze odată cu mediul de business și tehnologia. Astfel, Odoo 17, ultima varianta lansată, se bazează pe feedback-ul primit de la clienți și de la parteneri și pe evoluția tehnologică din acest moment.

Dacă folosești deja o versiune mai veche a sistemului Odoo pentru 
a-ți gestiona afacerea, află că poți să soliciți partenerului tău de implementare o actualizare la Odoo 17. 

Și dacă iei în considerare să implementezi Odoo ERP pentru digitalizarea afacerii, poți să programezi oricând un Demo cu consultanții Odoo de la Sostenia. 

PROGRAMEAZĂ O DISCUȚIE

1. Design-ul Odoo a fost schimbat complet

Cu toate că ne-am obișnuit cu mov-ul reprezentativ al interfeței Odoo, noul design reprezintă tot ceea ce Odoo susține: este curat, dar captivant, intuitiv, dar distractiv, și îți face zilele de muncă mai bune, exact ca întreaga aplicație – câte o caracteristică pe rând, de peste un deceniu.

2. Modificarea Modulului Point of Sale

Vești bune pentru restaurantele și magazinele moderne. Clienții pot acum să comande și să plătească prin scanarea codurilor QR cu telefoanele lor sau folosind un chioșc self-service.

Noua aplicație Kitchen Display este proiectată având în vedere personalul din bucătărie, permițându-le să proceseze fiecare comandă cât mai eficient posibil. De asemenea, poate fi utilizată pentru a asambla comenzile plasate online sau pentru pregătirea comenzilor mari, de exemplu, într-un magazin de mobilă.

Personalizarea meniului a devenit mult mai ușoară, cu noi caracteristici amuzante, cum ar fi combinațiile - care îți permit să gestionezi prețurile meniurilor complete (gândește-te la meniuri de prânz sau de degustare) - și variantele îmbunătățite. Nu în ultimul rând, o nouă integrare cu Aplicația de Programări permite clienților să rezerve mese online. 


3. Integrare Odoo-ChatGpt

Beneficiile ChatGPT sunt acum disponibile și în Odoo. Acum poți genera alternative pentru textele tale în toate aplicațiile Odoo: Email Marketing, Social Marketing, Blog etc. 

Și în ceea ce privește aplicația Website, am ridicat ștacheta și mai mult: conținutul generat automat pentru fiecare pagină se aliniază perfect cu linia ta de afaceri. În plus, instrumentul de copywriting AI oferă o gamă largă de sugestii alternative de text pentru fiecare nevoie.


4. Noutăți pentru Modulul Website

Noua funcționalitate  - website scraper - permite transformarea oricărui site într-o pagină Odoo. 

De asemenea, toate imaginile din site sunt acum convertite automat în format WebP, iar asta aduce creșterea vitezei de încărcare a site-ului, o mai bună experiență pentru vizitatori și impact pozitiv pentru SEO.

Template-urile de design au și ele actualizate și a fost inclusă posibilitatea de a avea mai multe domenii de email.

5. Vinde mai eficient cu actualizările de la Sales

Cu noul generator de oferte vei putea acum să creezi cotații personalizate pentru clienți și să includeți imagini, descrieri detaliate ale produselor, mesaje personalizate sau termeni și condiții.

De asemenea, a fost îmbunătățit și catalogul de produse – cu un singur click, poți să ai o vizualizare completă a tuturor produselor și să le adaugi în ofertă pe cele dorite.

6. Integrare Whatsapp - Odoo

Prin integrarea cu Whatsapp, va fi mult mai simplu să trimiți confirmări de comenzi de vânzare, detalii de livrare, facturi, link-uri de plată, chitanțe la punctul de vânzare, mementouri, bilete pentru evenimente sau mesaje personalizate din vizualizarea Contact.

Nu în ultimul rând, este posibil să primești și să răspunzi la orice alte tipuri de mesaje, făcând relațiile cu clienții mai puternice ca niciodată!

7. Lanțul de aprovizionare

Noul tablou general al comenzilor de fabricație centralizează toate datele relevante, inclusiv starea componentelor și opțiunile de reordonare. Face reaprovizionarea ușoară și se pot compara furnizorii direct din raportul dinamic.

Noua aplicație Shop Floor înlocuiește Tablet View și este o schimbare semnificativă pentru operatorii centrelor de lucru. Odată ce o comandă de fabricație este confirmată, aceasta este afișată în atelier, iar operatorii fiecărei stații pot urma toate tipurile de instrucțiuni de lucru cu un efort minim. Și cu o simplă atingere de ecran, datele sunt actualizate!


Anul acesta a fost introdusă o altă modalitate de a gestiona comenzile de fabricație – de data aceasta, folosind un scaner de coduri de bare sau orice dispozitiv mobil. Pur și simplu scanați componentele folosite și totul este actualizat! De asemenea, a fost introdusă posibilitatea tipăririi automate odată ce un cod de bare este scanat, precum și alte îmbunătățiri.

Nu în ultimul rând, aplicația Inventory a primit o reînnoire a fluxului de picking - acum obțineți instantaneu cantitățile pe locație pe măsură ce rezervați produse.

8. Aplicații noi: Săli de Întâlniri, Frontdesk, To-do

Aplicația Săli de întâlniri include un mod de afișare pentru a arăta întâlnirile actuale și cele viitoare planificate în sală. Este, de asemenea, posibil să rezervi sala direct de pe o tabletă lângă intrarea în sală.

Dacă aveți întâlnire cu un client la birou, odată ce acesta ajunge la locație, își poate face check-in, notifica persoana potrivită și chiar cere o băutură - totul folosind o singură aplicație mobilă.

Vă mai amintiți de aplicația Notițe? Nu vă mirați dacă nu o găsiți! Această mică aplicație utilă a fost transformată în To-do, o unealtă simplă, dar puternică, concepută pentru a crește productivitatea. Orice sarcină de făcut poate fi convertită într-o sarcină de proiect, permițându-vă să vă organizați zilele și mai bine!

Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Blogul S
Descoperă Odoo 17 la un nou Odoo Roadshow în București
Cookie settings