AVANTAJ | Sostenia

Fii primul care începe


Întodeauna contează cine a fost primul

Avem atâtea exemple legate de avantajul câștigat de acele companii care au fost primele care au lansat un produs, un serviciu sau o aplicație.

Competitorii lor au trebuit să facă de 2 sau 3 ori mai mult efort pentru a se apropia de poziția pe care au câștigat-o cei care au fost primii.

De ce să nu începi printre primii?

Ai acum oportunitatea de ați transforma, automatiza, digitaliza procesele, poate înaintea altor competitori ce activează în aceași piață. Vei fi primul la care clienții și angajații tăi vor observa acest avantaj și vor începe să te prefere.


 

Ce preferă clienții?


Desigur, calitatea produsului sau a serviciului, prețul acestora, rămân la fel de importante ca înainte. 

Dar este suficient? 

Știm cât de importante sunt experiența de cumpărare și interacțiunile cu furnizorul preferat în decizia clientului. În acest context, pe lângă cele de mai sus, toate celelalte aspecte din cadrul afacerii dvs. nu îl interesează pe client. 

Câți oameni lucrează, cât durează procesul, câte operații se fac? De ce să nu le diminuăm la maximum și să le automatizăm sau să le transferăm către roboții software?

Ce oferi tu?


Sunteți într-o poziție în care puteți spune că, pe lângă produsele și serviciile de calitate, la prețul potrivit, oferiți clienților cele mai rapide răspunsuri la întrebările și reclamațiile lor? 

Puteți spune în prezent că niciun client nu așteaptă o ofertă, livrare, informații etc. mai mult decât este cu adevărat dispus să aștepte? 

Puteți oferi clienților acces direct la orice informație pe care o solicită, în orice moment, despre orice aspect care îi interesează, fără a fi implicat factorul uman?

Setarea planului

Stabiliți un serviciu pentru clienți sau un plan de asistență bazat pe procesele de digitalizare care îi interesează

Viziunea

Încercați să fiți primii din industrie care să ofere o experiență superioară clienților față de ceea ce oferă concurenții direcți

Treceti la lucru

Nu întârziați începerea primului proiect și cereți echipelor să își asume viziunea. În acest fel putem fi primii

Noi suntem pregătiți

Suntem gata să acceptăm orice solicitare legată de îmbunătățirea proceselor dvs. de afaceri și să vă ajutăm să fiți primii în domeniul în care lucrați pentru a oferi clienților această nouă experiență.

Hai să începem

Cookie settings