Odoo vine la București | Sostenia
Blogul S

Odoo vine la București

Hai să descoperi aplicația care își poate revoluționa afacerea
Sostenia, în calitate de Partener Gold și Sponsor, are plăcerea să vă invite la cel mai mare eveniment Odoo organizat în România.


Joi, 7 iulie, la Athenee Palace Hilton din București, aveți oportunitatea de a întâlni experții Odoo, care vor prezenta cea mai recentă versiune a aplicației și vor demonstra cum puteți digitaliza întreg fluxul dvs. operațional cu o singură platformă software.

Evenimentul se încheie cu o sesiune de networking în timpul căreia puteți socializa în timp ce savurați un pahar de vin și un snack alături de profesioniști din industria IT și experți Odoo, oameni de afaceri și manageri.

Locurile sunt limitate! Înscrieți-vă acum pentru a descoperi aplicația care va revoluționa afacerea dvs.!


Odoo Roadshow Bucharest

Descoperă cum îți poți digitaliza complet afacerea cu o singură aplicație!

DESCOPERĂ SOLUȚIA PERFECTĂ PENTRU AFACEREA TA

Descoperă suita Odoo de aplicații integrate

Află cum poți să eficientizezi proesele de business 

Vezi cum Odoo te poate ajuta să-ți scalezi rapid afacerea


Echipa Sostenia va fi prezentă la eveniment pentru a prezenta cea mai recentă studie de caz, o noutate în implementările Odoo din România până în prezent.

Vom demonstra cum am facilitat digitalizarea fluxurilor operaționale pentru unul dintre clienții noștri, DNS Birotica, prin implementarea aplicației Odoo și automatizarea proceselor repetitive utilizând trei roboți UiPath.

Astfel, am reușit să reducem timpul de lucru, doar pentru un singur proces, de la 1 oră la 1 minut, eliminând intervenția umană și erorile.

Ne vedem acolo!

# Odoo
Partajați această postare
Etichete
Arhivează
Blogul S
Sostenia devine Odoo Gold Partner
Cookie settings